Disciplina Store – Beograd

U prethodnom postu smo malo rekli o pozitivnim i negativnim stranama online kupovine, koliko to, u stvari, i nije ništa strašno, ali se ipak na kraju sve svede na neke lične preferencije. Nekad, jednostavno, volimo da prošetamo, opipamo, probamo, i vidimo kako to izgleda “uživo”.

YEP! Od ovog meseca, baš ovog meseca – naše komade možete naći EKSKLUZIVNO u DISCIPLINA STORE u centralnoj shopping zoni Beograda, tačnije, Kralja Petra 70. S obzirom da su nas ljudi često pitali gde mogu da vide, probaju, kupe našu garderobu, osim webshopa, saradnja sa Disciplinom se pokazala kao logičan korak, jer smo želeli da izađemo u susret svim našim kupcima i omogućimo im i ovaj način kupovine.

Novi butik, koji nosi naziv po brendu Disciplina, je u potpunosti uređen u skladu sa željama njegove vlasnice – Ivane Davidović. Prostor je vrlo moderno opremljen, na odličnoj lokaciji, a atmosfera – prajsles. 🙂 Vrhunskom šoping iskustvu doprineće dobra mjuza i Ivana i Iva koje će vam pomoći da pronađete komad za sebe. U pitanju je multibrend radnja, tako da tu možete pronaći najrazličitije komade garderobe i nakita. Verujem da svako može da pronađe za sebe neki komad. Odlična stvar je što ćete tamo videti raznovrsne lokalne brendove, nije u pitanju masovna proizvodnja, što će svakako doprineti nekom vašem autentičnom autfitu. Kupujmo domaće, jer zašto ne?

Ovo je za sada, jedino prodajno mesto sa našim komadima, tako da – obavezno svratite i buy away! 😉

Nekoliko fotki, ofkors. ->

Do sledećeg puta! ?

SaveSave

Dacha