NEW! Long fit tee’s

LONG FIT dvojac je dostupan na sajtu. Praćeni urbanim trendom, nismo izmislili nikakvu toplu vodu, nego smo izašli u susret svima koji vole long fit, ali uz naš lični pečat. Kvalitet smo apsolutno zadržali (i hvala svima na pozitivnim komentarima 😉 ), a kroj, potpuno nov.

Prvo: long fit. Majice su znatno duže od regularnih modela, kroj prati liniju tela. Zatim: okovratnik je proširen i tanji. Pa, u susret letu. 🙂 I nakon toga: donji deo majice je zaobljen u luk. Probali smo razne varijacije, ali se pokazalo da sa zaobljenim porubom, majica ima lepši pad.

Inspiracija za print – geometrija (linije). Kao i što naša politika kaže – minimalistički, ali efektno. Crna majica ima “brendirani” (ova reč… ?) EKIPA print, bele boje, ispisan paralelnim linijama sa spoljašnje i unutrašnje strane, što mu daje taj ciljani geometrijski efekat. Budite sigurni da ćete biti primećeni u njoj, iako je majica sama po sebi prilično diskretna. Za neke Tumblr outfite. Siva majica ima crni print boje na vodenoj bazi i prva je iz naše linije PLACES. Na majici je prvo uočljiv natpis, koji je odštampan sa efektom ogledala, koji ispod prati mapa. 🙂 PLACES linija (koja će imati još par modela) je inspirisana slobodnim duhom i putovanjima, te vam želimo da puno putujete i obavezno da je ponesete. I slikate. Možete nam i poslati. ?

Ovaj put nismo hteli strogo da deklarišemo muška/ženska majica, kroj, iako više naginje muškom, može se reći da je univerzalan. Iskustvo nam je pokazalo da devojke vole da kupe i nose naše muške modele, što je strava.

U nekom od narednih postova ćemo fotkati i neke odevne kombinacije sa ova dva modela, te ćete moći da ih vidite na delu.

Do sledećeg puta! ?

 

SaveSave

SaveSave

Dacha